top of page

Rojstni Dan na Ranču  PARK SAVA TOMAČEVO

Jahanje ponijev in konjev, krtačenje ponijev, hranjenje živali Mini ZOO-ja, spoznavanje žrebičkov, poslikava obraza, plesna točka, skupinske igre ...

FullSizeRender.heic

O Nas

Naši rojstni dnevi združujejo zabavo in pustolovščino v čudovitem podeželskem okolju, kjer se lahko otrokov poseben dan odvija obkrožen z naravo in živalmi. Praznovanja rojstnih dni na našem ranču so posebej zasnovana za otroke! Naši izkušeni animatorji so mojstri ustvarjanja zabave, ki bo navdušila prav vsakega malčka. S pestro ponudbo aktivnosti in skrbno načrtovanim programom zagotavljamo, da bo vsak otrok doživel nepozabno praznovanje, polno smeha in veselja. Pri nas se lahko prepustite zabavi brez skrbi, saj bomo poskrbeli, da bo vaš otrok imel najboljši rojstni dan doslej! Nahajamo se na območju RIC Sava, v neposredni bližini konjeniškega kluba Pip, kar omogoča dodatne možnosti za aktivnosti in popestritev praznovanja!

PROGRAM  (230€)

 
- animacija in program (2,5 ure).
​- 2 do 3 animatorji

- cena za do 15 otrok (vsak naslednji otrok je z doplačilom +10 eur/otroka).
- primerno za otroke strejše od 4 let
- brez prisotnosti staršev (starši po želji lahko ostanejo v bližini - zelo blizu skednja je tudi lokal).
- vključeni slani&sladki prigrizki ter sok in voda

Program: krtačenje in jahanje ponijev/konj, ogled ranča, spoznavanje in hranjenje živali z Male farme, poslikava obraza, delavnica na temo konjička, plesna točka, razne skupinske igre. Zabavo fotografiramo, za glasbo je poskrbljeno.

Termini: Rojstnodnevne zabave se odvijajo med tednom od ponedeljka do petka ob 16:30 ali ob 17:00, ob sobotah in nedeljah pa so možni pričetki zabav ob 10.00, 16:30 ali 17:00.
Zabava traja 2,5 ure.

Zabava je izvedljiva v slabem vremenu, na vašo željo pa se lahko termin tudi prestavi. 

V ceno ni vključena torta in pice, torto prinesete ob prihodu 15 min pred zabavo-imamo hladilnik, pice lahko naročimo po želji z doplačilom).

bottom of page