top of page

DODATNA PONUDBA

V našem klubu ponujamo jahanje ponijev za otroke, možnost najema skednja za različne dogodke ter organiziramo jahalne tabore in delavnice za otroke med 6 in 16 let. 

Icelandic Horses

JAHANJE PONIJEV

Primerno za otroke do 30 kg. Predhodno naročilo ni potrebno (razen v primeru večje skupine otrok), pridete v času urnika in počakate v vrstnem redu. Čelada je obvezna, lahko imate svojo (kolesarsko) čelado ali pa si jo brezplačno izposodite pri nas. V primeru slabega vremena (dežja, močnega vetra, snega, poledice) ali vročinskega vala jahanje ponijev odpade (oz se, kadar je zelo vroče, zamakne).
 
Cena MALI KROG (10min) je 7 eur/otroka,
VELIKI KROG (20 min) je 13eur/otroka. (Veliki krog v primeru gneče ni možen.)

Jahanje poteka samo od aprila do konca meseca oktobra.
URNIK JAHANJA:
PON - PET: popoldan  (16:00-19:00)
SOB - NED: dopoldan (10:00-13:00) in popoldan (16:00-19:00).

DSC_0526 2.JPG
FullSizeRender.heic

NAJEM SKEDNJA ZA PIKNIKE, ROJSTNODNEVNA PRAZNOVANJA, DRUGE DOGODKE ...

Prireditveni skedenj se nahaja nasproti "Male farme", zraven otroškega igrišča. Zraven skednja je tudi maneža, kjer je na voljo možnost jahanja ponijev/konjev. Skedenj je idealen kraj za rojstnodnevna praznovanja, piknike, delavnice, itd. Več info: 041 992 359

JAHALNI TABORI IN DELAVNICE

V sklopu šole jahanja poleg mesečnih delavnic organiziramo tudi jahalni tabor.
Dejavnosti so prilagojene letnemu času, vedno pa veliko jahamo in počnemo zanimive stvari. Tabor je namenjen otrokom med 6 in 16 let, predznanje jahanja ni potrebno. V ceno so vključeni tudi zajtrk, malica in kosilo.

Termine delavnic objavimo na naši Facebook in Instagram strani.

IMG_4248 2.HEIC
bottom of page